Getuigenissen

Mijn echtgenote is thuis gekomen met dit voorstel. Niet enkel haar smaak heeft mij overtuigd maar vooral de besparingen die ik op lange termijn kon maken waren voor mij de beslissingsbeslissingsfactor.

Ik woon op de 3e verdieping van een gebouw en verheug mij om al die trappen niet meer te moeten opstijgen met die zware flessen en die ook nog te moeten stockeren. Bovendien drink ik het gedynamiseerd water zeer graag, voor mij zijn er enkel voordelen!

Het water van het bad houdt praktisch zijn temperatuur gedurende méér dan 60 minuten! Mijn huid is duidelijk beter gehydrateerd en zachter en behoudt dit gedurende de hele dag. Het gewone water droogt mijn huid uit – dit contrast is echt fascinerend.

Wanneer ik mijn bad neem is mijn huid zachter en minder droog, ik zie eveneens een verandering op het niveau van mijn vaatwasmachine, er is minder kalksteen dat zich afzet op mijn glazen en in mijn machine

Het is water dat veel levenskracht heeft. Het heeft geen bijsmaak, is vers en licht. Mijn bloemenboeketten houden duidelijk langer in hun vaas en zien er schitterend uit!

Ik vind het natuurlijk water met een neutrale smaak. Mijn lichaam heeft het goedgekeurd, ik vertrouw mijn lichaamsinstinct en zal er dus veel van drinken.