Getuigenissen

Mijn echtgenote is thuis gekomen met dit voorstel. Niet enkel haar smaak heeft mij overtuigd maar vooral de besparingen die ik op lange termijn kon maken waren voor mij de beslissingsbeslissingsfactor.

Ik woon op de 3e verdieping van een gebouw en verheug mij om al die trappen niet meer te moeten opstijgen met die zware flessen en die ook nog te moeten stockeren. Bovendien drink ik het gedynamiseerd water zeer graag, voor mij zijn er enkel voordelen!

Het water van het bad houdt praktisch zijn temperatuur gedurende méér dan 60 minuten! Mijn huid is duidelijk beter gehydrateerd en zachter en behoudt dit gedurende de hele dag. Het gewone water droogt mijn huid uit – dit contrast is echt fascinerend.

Dit water is olieachtig, zacht en licht, geeft me zin om nog meer water te drinken. Ik neem vaak een bad zonder zeep met 1 kg zout van Himalaya het is fantastisch!

Wanneer ik mijn bad neem is mijn huid zachter en minder droog, ik zie eveneens een verandering op het niveau van mijn vaatwasmachine, er is minder kalksteen dat zich afzet op mijn glazen en in mijn machine

Sinds ik gedynamiseerd water drink, ben ik van 1 glas ‘s ochtends naar vervolgens 2 en 3 glazen overgestapt vóór het ontbijt. Dit water geeft dorst. Het heeft een neutrale en zachte indruk, het water glijdt gemakkelijk door de keel. Het water van de douche is veel zachter geworden, het is vloeibaarder, natuurlijker, minder agressief. Bij het avondeten, verdraag ik beter de effecten van alkohol. Het is alsof mijn lichaam een voorraad van water had om het te verdunnen. Elk jaar heb ik in de herfst een zware verkoudheid die 4 dagen duurt, dit jaar heb ik eveneens mijn verkoudheid gehad maar het duurde slechts 2 dagen.

Het is water dat veel levenskracht heeft. Het heeft geen bijsmaak, is vers en licht. Mijn bloemenboeketten houden duidelijk langer in hun vaas en zien er schitterend uit!

Gedynamiseerd water is gemakkelijk te drinken, het vloeit zeer aangenaam langs de tong, het heeft een lichte smaak en geeft dorst.

Ik vind het natuurlijk water met een neutrale smaak. Mijn lichaam heeft het goedgekeurd, ik vertrouw mijn lichaamsinstinct en zal er dus veel van drinken.